Nøglen til et lykkeligt liv

Lige siden vi var hulemænd-og kvinder, har fællesskab været nøglen til overlevelse. Dengang vi rendte rundt med køller i hånden og havde en vildt udtryk i øjnene, var fællesskabet en præmis for overlevelse. Og sådan forholder det sig rent faktisk stadigvæk. Måske vi opfører os en kende mere civiliseret – måske – men behovet for … Læs mere Nøglen til et lykkeligt liv

De 2 ting skal til, hvis du er mellemfornøjet eller det der er værre

Er du den mellemfornøjede type? Hvis du er mellemfornøjet, i større eller mindre grad vil du have glæde af at høre, at resultatet af at gøre 2 simple ting er det der skal til, for at få dig ud af den der mellemfornøjede tilstand og hen et sted, hvor du i stedet føler dig totalt … Læs mere De 2 ting skal til, hvis du er mellemfornøjet eller det der er værre

Er du klar på en game changer?

Forestil dig en hel dag hvor du, uden at have afviget et nanosekund, stolt kan konstatere: jeg har idag den undehyleme været den absolut bedste udgave af mig, yazzz mannn! Njaaa, vel? Hvis du også er i kategorien normalt menneske, så er der muligvis et øjeblik eller to i løbet af dagen, hvor du – … Læs mere Er du klar på en game changer?

Hvis du skulle vælge – og det skal du!

Hvis du skulle vælge at fokusere på én måde at være på, som du gerne vil huskes for – hvad er så det? At være den sjove, omsorgsfulde, kloge eller noget helt fjerde? Forestil dig det utroligt ærgelige scenarie, at du er tilskuer til din egen begravelse. Der ligger du, altså din fysisk døde krop … Læs mere Hvis du skulle vælge – og det skal du!

Tør du tage udfordringen op i 7 dage?

Lær her et simpelt lille trick til at skabe mere af det du ønsker i dit liv – og fodr’ samtidig din hjerne med nye neurale netværk – det holder den skarp og i topform. Hvis du er ligesom de fleste andre mennesker er noget af det første du gør, når du slår øjnene op … Læs mere Tør du tage udfordringen op i 7 dage?