Er du klar på en game changer?

Forestil dig en hel dag hvor du, uden at have afviget et nanosekund, stolt kan konstatere: jeg har idag den undehyleme været den absolut bedste udgave af mig, yazzz mannn!

Njaaa, vel? Hvis du også er i kategorien normalt menneske, så er der muligvis et øjeblik eller to i løbet af dagen, hvor du – set i bagklogskabets utroligt blændende lys – godt kunne tænke dig, at have opført dig moderat anderledes. Det kan være, at du godt kunne være foruden at have hævet stemmen overfor dine plagende børn, at have spurgt Ulla fra økonomi om hun ikke ville have det sidste stykke kage istedet for selv at gafle det lige foran snuden på hende, eller rent faktisk stukket ham den hjemløse, der sad der og så pænt sølle ud, en 20’er.

Og med det vil jeg invitere dig til at forestille dig det scenarie, at den person du respekterer allermest på kloden observerer dig fra det sekund du står op i morgen og til dagen er omme (ok, muligvis undtaget  toiletbesøg).

Lige der – hvor someone is watching you – ville du gøre noget anderledes? Sige noget andet? Være på en anden måde?

Mig? Ja! Bestemt! Jeg har afprøvet eksperimentet – det er jeg jo ligesom nødt til, ikk…og jeg kan godt afsløre, at der er stof til eftertanke at score – lige ned i aha-bunken af fede indsigter. Og det bare efter en sølle dag. Også selvom jeg ikke HELE tiden huskede, at jeg blev observeret. Man er vel bare et menneske, ikk.

Nå men altså, forestil dig, at vedkommende kigger dig over skulderen dagen lang – og når dagen så er omme, ja hvad har du så fået øje på? Hvilke ændrede handlinger medførte det? Hvad skabte det? Hvad gjorde du eller hvad gjorde du lige præcis ikke?

Så kom nu – tag udfordringen op. Gør det i morgen! Ja, du gør det sgu! Vi gør de sammen – jeg tager en dag mere. Og en dag mere. Lad os sammen investere i forsøget, og glæde os på forhånd over at vi lige straks har fået øje på hvordan den forbedrede udgave af os selv tager sig ud – og hvad den gør for os og for vores relationer. Er du frisk? Lad os gøre det. Hell yeah. Og god fornøjelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *