Kontakt os

hvis du er blevet nysgerrig på et forløb for din virksomhed, medarbejder eller personlig coaching, leder mentoring eller en workshop!

Et godt samarbejde giver de bedste resultater.

Derfor vil vi rigtig gerne tage en snak med dig, så vi kan undersøge, om vi er det rigtige match for hinanden.

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi straks tilbage!

Hej!

  Kontakt os

  Find os her

  Du kan også sende os en mail direkte til Zuzan på

  “ The secret on getting ahead is getting started”

  Mark Twain

  Hvorfor tage kontakt?

  Få boostet din organisation og den mentale sundhed

  Vi elsker at være med til at inspirere og transformere ledere og medarbejdere! Bevidne, hvordan vi kan være med til at gøre en forskel gennem mental sundhed. Derfor tager vi ofte ud og holder kortere og længere forløb, kurser, foredrag og workshops. Skal vi komme forbi og bidrage til din eller jeres transformation?

  Undgå at bruge penge og energi på ringe kommunikation

  Misforståelser, konflikter og dårlig stemning koster uendelige summer og er mentalt drænende. Men med ret simple metoder, kan du og dine kolleger blive verdensklasse kommunikatører. Det skaber arbejdsglæde, højner effektiviteten og styrker relationer. Både internt og eksternt. Vil du vide mere? Vi står klar til at hjælpe dig.

  Leder coaching og mentoring

  Der er en årsag til, at alle seriøse sportsudøvere har en coach! Og vores erfaring er, at alle - i særdeleshed ledere med det ansvar der følger med den rolle, har kæmpe glæde af coaching og mentoring. Ledelsescoaching- og mentoring forløser dit potentiale, skaber nye perspektiver og indgyder mere mod og handlekraft. Det uagtet om du er direktør, projektleder eller mellemleder. Læs mere om ledercoaching her

  Coaching af private og medarbejdere

  Livet er for kort til ikke at være rigtig glad, trives, være stresset og have dårligt selvværd. Få styrken og værktøjerne til at forme det arbejdsliv og liv, du drømmer om med en personlig karriere coach. Eller styrk din identitet, retning og glæde i livet med life coaching. Vi lover dig, at når du er i forløb hos os vil du se verden igennem et nyt sæt briller.