Ledercoaching

Vores erfaring er, at alle som har ledelsesansvar har stor gavn af at arbejde med udvikling af deres lederpotentiale. Det gør dig nemlig ikke blot til en bedre leder, men til et mere bevidst menneske. Nogle ledere kæmper med at navigere deres teams, fordi de ikke nødvendigvis er uddannede i leder disciplinen, men til gengæld er fagligt dygtige og med afsæt i dette besidder en lederstilling. Andre bliver coachet fordi de har et ønske om at blive verdensklasse ledere. Ledelsescoaching henvender sig til alle ledere, som har et ansvar overfor en eller flere medarbejdere. Du kan således være i en topstilling, mellem-, gruppe- eller projektleder.

Væredygtig og effektiv kommunikation

I coaching har vi stort fokus på kommunikationsformer og undersøger, hvordan du som leder formidler forskellige budskaber. Sammen analyserer vi, hvad der er gavnligt og hvor der er uberørte potentialer, og undervejs i vores samtale bliver du bevidst om dine adfærdsmønstre. Mange mønstre gavner os ikke og spænder måske ben for at  vi kommer i mål. Derfor er det vigtigt at få øjnene op for, hvad vores mønstre og adfærd er, så den understøtter et verdensklasse og transformativt lederskab.

Med afsæt i dine identificerede mål undersøger vi, hvilke kommunikationsformer du med fordel kan fokusere på, afhængigt af hvem du er i dialog med. Du får altså en række værktøjer på hånden som er super effektive – og som du kan bruge i alle sammenhænge; arbejde som privat. Med andre ord får vi erstattet ikke-effektiv kommunikation med kraftfuld kommunikation som styrker dig, dine kolleger og i sidste ende virksomhedens bundlinje.

Bedre og bevidst leder   

Resultatet af ledelses coaching er, at du bliver langt mere bevidst om din måde at lede samt kommunikere på, og derigennem skaber endnu bedre resultater og relationer. Ved at du bliver endnu skarpere på, hvad du står for som menneske og leder, forstærker du din autenticitet og integritet. Coachingen giver dig nogle konkrete redskaber, der er med til at skærpe dit lederskab, kommunikation og bidrag til virksomhedens konkurrenceevne. Og som tilgodeser dit virke og fremtidssikrer din plads i chefstolen.

Metoder & output

Med udgangspunkt i en lang række ledelsesteorier samt transformativ- og formålsorienteret ledelseteori, arbejder vi målrettet med at give dig mulighed for at skabe hurtige og langsigtede resulater. De værktøjer, som ledelsescoaching giver dig, kan blandt andet hjælpe dig som leder med at:

  • Højne din EQ, selvindsigt og autenticitet som leder og menneske
  • Øge medarbejdermotivation
  • Ændre relationer både op og ned i organisationen
  • Skabe større gennemslagskraft og power
  • Løse konflikter
  • Håndtere tværfunktionelle udfordringer
  • Øge arbejdsglæden og -trivslen

To-i-én

I USA har man længe haft stor fokus på ledercoaching, og i Danmark er vi også godt i gang. Men hvad er det, der skal til for at skabe en øget arbejdsglæde og vækst? 

Coaching træner dig i de principper og ledelsesstilarter, som ligger til grund for at øge arbejdsglæden og omsætningen, og sammen arbejder vi med nogle af de mest banebrydende kommunikationsformer. Ved hjælp af en række coachende spørgsmål får vi belyst, hvad der hindrer dig i at nå i mål med dét, du gerne vil. Herfra vil du få en masse gode indsigter i dine grundværdier, hvad lige præcis du står for – eller ønsker at stå for – som leder og menneske.

Og en bonus er, at alt det du lærer, også kan bruges i dit privatliv. 

Coaching

Der var engang en leder...

...som følte, at han manglede redskaberne til at få det bedste ud af sit team, håndtere konflikter og øge arbejdsglæden. Her startede vi med at arbejde med lederen selv. Han fik øje på, hvordan han kunne tage et langt større ansvar for sin kommunikation, forventningsafstemning og sit lederskab generelt. Med afsæt i eget ansvar og tilpasset kommunikation kom han i mål med at skabe en helt ny relation til sit team og sig selv. Det skabte stor værdi - både på bundlinjen, men i særdeleshed også i form af et langt bedre arbejdsmiljø.