Hvad Er Coaching?

Coaching handler om at udruste dig med nogle konkrete redskaber, der skal være med til at gøre dig i stand til at ændre dit adfærds- og tankemønster. Det skal hjælpe dig med at nå i mål og indfri dit fulde potentiale. Det vil være en livsforandrende proces, hvor du mærker en stor personlig udvikling, og hvor din identitet – privat eller i dit arbejdsliv vil blive taget op til revision. Sammen vil vi finde frem til dine vigtigste personlige værdier.

Du får mest ud af din coaching sessions, hvis du finder en coach, der er dygtig til at coache i lige netop de ting, der give besnspænd. Vi coacher i arbejdsrelatede issues såvel som eksistentielle kriser, og vi peger på den coach som matcher dit behov. Det kan være øjeblikke og perioder hvor vi føler, at vi mister os selv eller har svært ved at finde frem til vores kerneværdier, som måske førhen stod klart og tydeligt. Det er perioder som disse, hvor vi føler, at vi gennemgår en krise, der kan være rigtig svær at komme ud af. Men det er vigtigt at tage hånd om problemstillingerne og arbejde sig ud af dem, for ellers kan det i værste fald lede til langvarige sygdomsperioder med stress, depression og angst.

Det har været vigtigt for os hver især at specialisere os i et udvalgte områder, fordi det er der coachingen er skarpest og mest effektiv. Du skal have den bedst mulige oplevelse. Den vil vi hos Mentality gerne være med til at give dig.