Projekt Mental Sundhed i Detailbranchen

Projekt Mental Sundhed

Projekt Mental Sundhed i Detailbranchen er prækvalificeret af en dansk fond, og teamet fra Mentality udruster ledere og medarbejdere i detailbranchen med redskaber til at skabe en mentalt sund arbejdsplads. Vi har også fokus på de økonomiske aspekter, som den mentale sundhed påvirker. Resultatet er en fremtidssikret mentalt sund virksomhed med en forbedret konkurrenceevne.

Vi starter op i starten af 2021 – og projektet er målrettet mod mindre  og mellemstore detailvirksomheder. Deltagelse koster udelukkende ledere og medarbejderes deres tid, og foregår både live og online. Projektet er landsdækkende.

Med coaching, ledermentoring, træning og undervisning hjælper vi ledere og medarbejdere med at tilegne sig et højere bevidsthedsniveau, som resulterer i en ændret adfærd. Den forandring har indflydelse på arbejdsmiljøet og på bundlinjen. 

Vi arbejder med lederskab, kommunikation, EQ som fremmer forholdet til dig selv, kollegerne og den generelle mentale sundhed på arbejdspladsen. Og med det mindre stress, sygefravær og et højt niveau af arbejdsglæde og meningsfuldhed.

Detailvirksomhederne bliver top performance teams, der sammen sikrer, at virksomheden har succes på den lange bane med de fremtidssikrende kompetencer.

Kontakt Zuzan Linnet Degani, som er stifter af Mentality og initiativtager, for at høre mere og deltage i projektet på tlf. 42 72 18 29 eller hej@zuzan.dk

Mental sundhed, personlig udvikling og ‘purpose’

Vi står overfor et paradigmeskift og en kulturændring, hvor økonomisk vækst ikke længere er det eneste succeskriterie. De nye generationer på arbejdsmarkedet kræver et mentalt sundt arbejdsmiljø, hvor den personlige udvikling og følelsen af mening med arbejdet prioriteres.

Der er et tiltagende fokus på psykisk arbejdsmiljø og stressforebyggelse. Talrige studier i indland og udland peger på, at fremtidens virksomhed er den, der prioriterer det holistiske menneske og den mentale sundhed.

Læs om medarbejdercoaching.

 

Økonomisk vækst over mental sundhed

Og med god grund. Herhjemme har hver femte dansker i den arbejdsdygtige alder et mentalt helbredsproblem. Stress, angst og depression er bare nogle af konsekvenserne af en arbejdskultur, der favoriserer økonomisk vækst over mental sundhed.

Den kurve vil Mentality vende med coaching og undervisning i personligt lederskab og kraftfuld kommunikation.

Læs mere om mentale helbredsproblemer.

 

Coaching og undervisning vender kurven i detailbranchen

Projekt Mental Sundhed er baseret på coaching, mentoring og undervisning til ledere og medarbejdere i detailbranchen.

Med værktøjer til personligt lederskab og kraftfuld kommunikation får alle ejerskab over den mentale sundhed på arbejdspladsen. I bliver et power team i en forvandlet arbejdskultur, der er drevet af motivation og meningsfuldhed.

Læs om ledercoaching.

 

Der er 2 grene i Projekt Mental Sundhed:

 • Kognitiv coaching og mentoring i form af 1:1 samtaler.
 • Undervisning, workshops og sparring i hhv. leder-og medarbejdergrupper.

 

Kognitiv coaching

Med kognitiv coaching bliver du bevidst om dine tanke- og handlemønstre, din fortælling om dig selv og andre, din kommunikationsstil og dine værdisæt.

Det er dyrebare indsigter, der gør dig i stand til at transformere din relation til dig selv og andre.

Bliv klogere på, hvad coaching er.

 

Vil du vide mere om Projekt Mental Sundhed?

Kontakt Zuzan på mail hej@zuzan.dk

eller telefon 42 72 18 29

 

Undervisning og workshops

Vores undervisning og workshops giver dig de konkrete redskaber, du skal bruge for at skabe forandring og opnå personlig udvikling. Du får indblik i udviklede og anerkendte ledelsesmetoder og -værktøjer, og du får stærke skills til personligt lederskab og kompetencer i kraftfuld kommunikation.

Se Mentalitys udbud af foredrag og workshops.

 

Hurtig effekt og langsigtet virkning

Både kognitiv coaching og vores undervisningsmetoder har en hurtig målbar effekt og langtidsholdbar virkning. Du vil opleve en markant ændring i din mentale sundhed og wellbeing, så snart du implementerer de nye indsigter og værktøjer. Og du kan bruge dem hele livet, så du præventivt sikrer din mental sundhed.

 

Mental sundhed coaching

Resultater med Projekt Mental Sundhed

 • Udviklet lederpotentiale
 • Autentisk og kreativ ledelse
 • Selvledende medarbejdere
 • Motivation og produktivitet
 • Klarhed over virksomhedens værdier
 • Evnen til at formidle dem med 
 • Gennemslagskraft og integritet
 • Kraftfuld kommunikation
 • Effektiv konfliktløsning
 • Højere EQ (emotional intelligence)
 • Et stærkere og gladere team
 • Bedre samarbejde
 • Bedre bundlinje

Projekt Mental Sundhed giver medarbejdere og ledere nye indsigter og redskaber, som langt forbedrer den mentale sundhed.

Med personligt lederskab tager alle ejerskab over arbejdet og den fælles mentale trivsel.

I vil være i stand til at skabe et nyt arbejdsmiljø, som er præget af glæde og overskud.

Arbejdet udføres effektivt og energisk, fordi det er drevet af autentisk motivation og en følelse af, at det giver mening.

Samarbejdet når et nyt niveau med kraftfuld kommunikation og budskaber, der går klart igennem.

Der er ro og overskud til at udvikle kompetencer, styrke jeres performance og blive de bedste på markedet.

den mentale sundhed

Fremtidssikring af generationer

Paradigmeskiftet omkring mental sundhed på arbejdsmarkedet kræver åbenhed, forandringsvillighed og omstillingsparathed. De nye generationers krav til arbejdslivet risikerer at hægte de ældre generationer af, fordi de kommer med værdisæt som er markant anderledes end generation X og B (alder +37)

 

Målgruppen for Projekt Mental Sundhed er:

 • Ledere og medarbejdere i mindre og mellemstore detailvirksomheder.)

Se vores workshop om fremtidssikret ledelse.

 

Mere end 20 års erfaring i detailbranchen

Kvinden bag Mentality og Projekt Mental Sundhed – Zuzan Linnet Degani – har mere end 20 års erfaring i detailbranchen, både som ansat og selvstændig.

Hun har observeret, at mange i branchen bliver forfremmet til ledere med afsæt i deres fagstærke købmandsskab, salgsevner etc. – men sjældent på grund af deres lederevner.

Detailbranchen har således et kæmpe uberørt potentiale, når det kommer til ledelses- og medarbejderudvikling.

Nu er det Zuzans og teamets vision – med coaching og undervisning i personligt lederskab og kommunikation – at gøre medarbejderne selvledende og lederne topkvalificerede til at lede.

Læs om Zuzans erfaring og CV.

 

coach mental sundhedKvinden bag Projekt Mental Sundhed

Mit navn er Zuzan Linnet Degani, og jeg er stifter af Mentality – coaching, mentoring og undervisning til din mentale sundhed.

Jeg er certificeret coach og mentor, og jeg har iværksat Projekt Mental Sundhed.

Projekt Mental Sundhed fremmer den mentale sundhed i detailbranchen, hvor jeg selv har mere end 20 års erfaring, som både ansat og selvstændig.

Kontakt mig og hør mere om deltagelse i projektet. Mail: hej@zuzan.dk

Telefon: 42 72 18 29