Stifter af Mentality

Social entreprenør, coach, mentor og moderator

Mit navn er Zuzan Linnet Degani og jeg er stifter af Mentality. Jeg praktiserer at være leder for teamet i Mentality, mentaltræner, ledermentor, moderator og coach – plus alt det løse :-). Hertil afholder jeg og mit team længere forløb, kurser og workshops i Mentality, som jeg har stiftet tilbage i 2018.

Læs mere om Mentality her.


Her kan dykke ned i:
  • Coach, mentor-og lederuddannelser og -certificeringer
  • CV
  • Min baggrund og historie med coaching
  • Leder mentor-og coaching specialer og ekspertområder
coach

Social entreprenør, coach, ledermentor og moderator

Coach og mentor uddannelser

Andre erfaringer

Zuzan: Mit coaching -og mentorspeciale

Selv har jeg erfaring med at coache og være mentor i en lang række forskellige problemstillinger. I Mentality har jeg valgt at specialisere mig indenfor nogle specifikke områder for at blive den allerbedste indenfor mit felt. Hertil kommer vores coaches, som supplerer indenfor de forskellige områder. Jeg varetager ledercoaching-og mentoring samt coaching af private, som tiden tillader det.

Tilsammen er vores ekspertområder

Vi hjælper mennesker til liv i bedre balance – ude som hjemme.

Nogle er bevidste om hvorfor de ikke er, hvor de egentlig ønsker at være. Andre har mistet overblikket og har brug for hjælp til igen at se klart og finde mening og retning.

Uanset hvor du er i processen, står vi klar til at hjælpe dig, så vi sammen kan fremme din mentale sundhed med håndgribelige effektive værktøjer og microhacks.

Se priser for coaching og mentoring i organisationer og for private

Min historie med coaching

På det tidspunkt, hvor jeg langt om længe opsøgte en coach, havde jeg læst flere hundrede fag-og selvudviklingsbøger og stødte konsekvent panden mod muren.

Når jeg tænker tilbage på det i dag, får jeg stadig svedige håndflader. Jeg var fyldt op af frustration og uro.

Jeg gik konstant rundt med følelsen af, at jeg ikke levede et meningsfuldt liv på alle niveauer.

Jeg var ikke, hvor jeg skulle være, og mit potentiale blev ikke udlevet til fulde.

Jeg stillede mig selv de samme spørgsmål om og om igen – uden af finde svar.

Jeg levede ikke et meningsfuldt liv

Før jeg stiftede Mentality, arbejdede jeg i detailbranchen, både som selvstændig og ansat. Med en HD i Supply Chain Management var jeg i mange år produktchef i forskellige virksomheder, inden jeg stiftede Overdressed.dk med webshop og butikker. 

Men efter 5 år føltes det ikke længere meningsfuldt primært at have fokus på nøgletal og mode. Der var behov for nye øjne og nye spørgsmål, der kunne hjælpe mig med at nå ind til kernen af alt det, som jeg nærmest ikke engang kunne sætte ord på. 

Derfor valgte jeg at blive coachet – og det vendte op og ned på alting.

Bliv klogere på, hvad coaching er.

 

Foredrag Mentality

Min selvfortælling begrænsede mig

I forløbet med en coach blev det klart, at mine frustrationer bundede i, at jeg ikke kendte til mit eksistensformål. Den fortælling, jeg havde skabt om mig selv og mit liv, var en illusion, der forhindrede mig i at leve fuldt og helt i mit arbejdsliv. 

Det var en fortælling, som jeg havde skabt på baggrund af udvalgte hændelser og erfaringer. Fortællingen kunne altså sagtens have haft en helt anden lyd, hvis blot jeg havde flyttet fokus.

Det var et wake-up call. Jeg fandt modet til at redesigne mit liv og min livshistorie.

Læs om personlig coaching her.

Coaching fik mig til at stifte Mentality

Det resulterede i et brancheskift, hvor jeg sagde tak og farvel til mange år som ansat og senere selvstændig i detailbranchen – og bød velkommen til en ny tid, hvor jeg kunne være med til at gøre en forskel i andre menneskers liv gennem mentaltræning, coaching, ledermentoring, undervisning og workshops. Idag leder jeg på 5. år et skønt team, som alle bidrager til den mentale sundhed både på arbejdspladser og i privat regi. Med tre vidt forskellige coach certificeringer i rygsækken, som certificeret ledermentor og et hav af andre uddannelser og kurser bag mig har jeg været vidne til mange menneskelige transformationer. Læs om karrierecoaching. Ingen siger, at coaching behøver at resultere i et brancheskift. Men jeg garanterer dig, at det vil være livsforandrende.

Coaching fik mig til at gøre op med min fortid

Ikke nok med et brancheskift og et meget mere meningsfuldt liv – coaching fik mig også til at konfrontere min fortid. Det gik op for mig, at jeg gik rundt med en dårlig smag i munden og nogle uheldige minder i bagagen. Tilbage i folkeskolen havde jeg opført mig dårligt overfor en anden pige. Det var længe siden, men hvis jeg skulle stå ved mig selv og leve et autentisk liv, som jeg havde bestemt mig for – så var der ikke andet for end at opsøge pigen og give hende en kæmpe undskyldning. Læs om mit opgør med fortiden her.

Sådan forandrede coaching mit liv

Ring eller skriv  – det er helt uforpligtende!

info@mentality.dk  +45 42 72 18 29

Coach Zuzan Linnet Degani
Afspil video