Anbefalinger

personlig udvikling coaching

Forløb for ledere og medarbejdere samt coach anbefalinger giver dig et fingerpeg

Det er en investering i tid og penge, at vælge et lederforløb,  coaching eller mentoring. Derfor kan det være rart at få indblik i hvordan oplevelsen har været for andre.

Ved at læse nogle af vores kunders og klienters anbefalinger, kan du få en ide om de konkrete resultater, de har opnået. Det gælder ledere og medarbejdere som har været i forløb og samtaler med en coach.

Det er et godt fingerpeg i forhold til, og siger noget om de forandringer vi skaber sammen.

Få 7 gode råd til at vælge den rigtige coach.

Vores glade ledere, medarbejdere og coaching klienter

Rart at blive coachet i hverdagsting!
Min coach, Zuzan, var både skarp og professionel, og er samtidigt et menneske, der ved, hvad det vil sige, at arbejde med sig selv. Personligt trives jeg med, at det ikke altid skal handle om mine største drømme eller mine vigtigste mål i livet, når jeg coaches, men at sessionerne også kan bruges til at vende udfordringer fra hverdagslivet, da der altid ligger noget guld gemt her også.
Jeanne
Konsulent & selvstændig​
Jeg har fået en god relation til mig selv - og endnu bedre til mine kolleger
Gennem medarbejderforløbet hos Mentality har jeg fået øje på gamle mønstre og lært at være mere kærlig overfor mig selv, når jeg falder i. Samtalerne og undervisnigen har været en utrolig stor støtte for mig, og jeg kan kun på det varmeste anbefale Mentality til alle medarbejdere, der ønsker at skabe positive forandringer i deres arbejdsliv og liv generelt.
Helle
Redaktør & forfatter
5/5
Nu ved og tror jeg på, at jeg kan hvad jeg vil!
Jeg blev coachet af Zuzan, som er en respektfuld lytter, som fordomsfrit ser dig som du er, og som vil støtte dig på en kærlig men også handlekraftig måde. For mig har det helt konkret betydet, at nogle af de overbevisninger jeg havde om hvad jeg kunne eller ikke kunne fuldstændig blev manet til jorden - det var jo gamle fortællinger, som ikke havde noget på sig!
Pia
Privat coaching
4.6/5
Jeg blev modig af at blive udfordret
Som person oplever jeg Zuzan som dygtig og kompetent. Hun møder dig i nuet, lige hvor du er og bidrager med et insisterende dejligt nærvær og en stærk autenticitet. Så længes du efter at blive udfordret, oplever jeg Zuzan som den helt rigtige mentor/coach.
Kasper
Arkitekt & projektleder
5/5
Nu lever jeg ud fra mine værdier - og ikke andres
Jeg har haft det dejligste coach forløb hos Mentality og gennem coaching kom jeg frem til de rigtige ændringer for mig. Min coach var yderst positiv og støttende, og pressede lige den smule der skulle til for at man er "tvunget" til at se tingene fra en anden vinkel. Jeg og mine kolleger har alle rykket os rigtig meget, og det har skabt et meget bedre arbejdsklima.
Trine
Logistik koordinator
5/5
Nye perspektiver skabte nye, bedre valg
Zuzan guidede mig igennem en periode af mit liv, hvor jeg følte mig forvirret, usikker og demotiveret. Zuzan var fra første øjeblik professionel, venlig, empatisk og forstående overfor mine tanker og situation, og jeg følte mig tryg igennem hele forløbet. Zuzan er enormt dygtig til at komme med nye perspektiver på situationer og følelser og vende dem til noget positivt og håndgribeligt. Mentality og Zuzan har mine varmeste anbefalinger, taknemmelighed og respekt!
Andrea
Privat coaching

Coach anbefaling af blogger Mie Kirstine

Zuzan, som er coach og mentor for både ledere, medarbejdere og private har coachet blogger Mie Kirstine Quist, og det har Mie skrevet flere indlæg om.

Du kan læse om vores 2. session og Mies oplevelse med coaching her:

Læs om Mie Kirstines oplevelse med coaching.

 

karrierecoach anbefalinger