Selvværd Coaching

Selvværd coaching

Selvværd Coaching: En sund relation til dig selv

Selvværd Coaching – for dig, der ønsker en bedre relation til dig selv med mere selvværd og selvkærlighed.

Selvværd Coaching: Bliv fyldt op af selvværd og selvtillid

Få en sund og kærlig relation til dig selv 

– og derfor også til andre.

Kom til at tro på dig selv.

Få masser af drive og mod på livet.

Bliv i stand til at tage styringen i dit eget liv,

så det bliver lige som du drømmer om.

Udlev det med glæde, ro og tilfredshed

Selvværd Coaching København / online / telefonisk

Få coaching til selvværd i København i Mentalitys lokaler på Østerbro, på en walk and talk et sted i byen eller hjemme hos dig.

Vi kan også tilbyde online coaching via Skype eller FaceTime, uanset hvor du befinder dig i landet. Eller kan kan coache dig telefonisk, hvilket er meget populært blandt vores klienter. Det afhænger alt sammen af, hvad du føler dig mest tryg ved.

5 tips til at vælge en god coach.

Styrk selvværd og selvtillid med coaching

Coaching styrker selvværd og selvtillid, og hjælper dig med at fortælle en mere kærlig fortælling om dig selv.

Hvis din fortælling om dig selv er sund og selvkærlig, vil du opleve at stå stærkt i dig selv med selvværd og selvtillid.

Hvis din fortælling om dig selv er usund og ukærlig, vil du gå i stå og sidde fast, fordi du mangler selvværd og selvtillid.

Start med at stille dig selv disse 3 spørgsmål:

  1. Hvad er min fortælling om mig selv? 
  2. Er den støttende og kærlig?
  3. Hjælper den mig med at komme derhen, jeg gerne vil?

Hvis ikke du kan svare et rungende “ja!” til spørgsmål 2 og 3, er der plads til forbedring i dit selvværd og din selvtillid.

Læs om personlig coaching.

Selvværd coach

Hvad er selvværd?

Dit selvværd er den værdi, du tillægger dig selv som menneske.

Hvis du har en god relation til dig selv og opfatter dig selv som værdifuld, vil du have et solidt selvværd og selvtillid.

Du vil tro på dig selv og have modet og kræfterne til at forme dit liv, som du ønsker dig det.

Hvis du har det skidt med dig selv og ikke synes, du er særligt meget værd, vil du derimod have et lavt selvværd og ikke megen selvtillid. Du vil føle dig modløs og mangle troen på dig selv. Du vil være lammet i at handle og tage styring over dit liv, fordi du dybest set ikke tror på, at du fortjener det.

Der er ikke noget unormalt i at have lavt selvværd – faktisk lider hver femte dansker af dårligt selvværd og en manglende tro på sig selv. Det kan du læse mere om her.

Forskel på selvværd og selvtillid

Forskellen på selvværd og selvtillid er stor, selvom de to ofte går ofte hånd i hånd.

Og hvad er forskellen så? Jo, selvværd er som beskrevet ovenfor den værdi, du tillægger dig selv som menneske. Selvværd har altså at gøre med, hvad du er, snarere end hvad du gør. Herimod handler selvtillid om at have tillid til sine egne evner – altså til at man er god til at gøre nogle ting.

Det er derfor også muligt at have for eksempel lavt selvværd, men god selvtillid. På den måde kan man kompensere for sin manglende tro på den man er, ved at kaste sig ud i alt muligt og få nogle succesoplevelser med det, man gør.

Et sundt forhold mellem selvværd og selvtillid er et gensidigt stærkt forhold, hvor ens tiltro til den man er, giver én mod på at gøre det, man drømmer om, og omvendt.

Selvværd Coaching: Selvværd og selvfortælling

Dit selvværd hænger sammen med den fortælling, du har om dig selv. Du har selv skabt din selvfortælling, selvom du ikke har gjort det bevidst. Du har skabt den på baggrund af nogle udvalgte hændelser fra dit liv, som du tillægger særlig værdi.

Hvis du har lavt selvværd, har du bygget din fortælling om dig selv på nogle ærgerlige oplevelser og minder. Du har fortolket din livshistorie negativt, og derfor har du et negativt selvbillede og et lavt selvværd.

Læs mere om, hvad coaching er.

Selvværd Coaching: Nye kærlige fortællinger

Heldigvis har vi en god nyhed til dig: Alle ukærlige fortællinger om dig selv er usande. Og derfor kan vi sagtens ændre på dem.

I coachingen ser vi fortællingerne for, hvad de er – nemlig fortællinger, der sagtens kunne have været på en anden måde. Vi afmonterer de usunde og usande fortællinger, så de ikke længere belaster og begrænser dig.

Og vi begynder at skabe en ny fortælling om dig. En fortælling, der støtter dig og styrker dig. En fortælling, der hjælper dig med at komme derhen, hvor du drømmer om at være – og hvor du har fortjent at være!

selvværd øvelser

Selvværd Coaching: 3 øvelser til bedre selvværd

  1. Bliv bevidst

  2. Drop kritikken

  3. Se det gode

Selvværdsøvelse 1. Bliv bevidst

Første trin i din rejse mod et bedre selvværd er at blive bevidst om dine tanker, følelser og handlinger.

  • Hvad er det egentlig, du går og siger til dig selv i løbet af en dag?
  • Hvilke følelser fremkalder de tanker?
  • Og hvordan får det dig til at handle?

Hvis du lider af lavt selvværd, er denne øvelse sandsynligvis ikke særlig behagelig, men den er nødvendig for, at du kan begynde at ændre på tingene.

Selvværdsøvelse 2. Drop kritikken 

Nu har du fået øje på en masse negative tanker og selvkritik. De fremkalder en række ubehagelige følelser, som du kommer til at handle på, selvom du slet ikke har lyst til at handle sådan. Og så bliver dine negative tanker om dig selv bekræftet, og du starter forfra i den onde cirkel.

Derfor skal du øve dig i ikke at reagere på dine ubehagelige tanker og følelser.

Prøv bare at lade dem være der, side om side med alle de andre tanker, du har i løbet af en dag. Øv dig i at behandle de negative tanker og selvkritikken som om de var lige så ligegyldige som en tanke om, hvad der mon kommer i fjernsynet i aften.

Selvværdsøvelse 3. Se det gode

Prøv til gengæld at fokusere på de positive og kærlige tanker, du har om dig selv. Hvornår har du det rigtig godt med dig selv? Når du er en god ven eller kæreste? Når du laver mad? Når du danser?

Find ud af, hvad der fremkalder de gode følelser og gør mere af det.

Jo flere succesoplevelser du får, jo flere kærlige fortællinger får du om dig selv. Og jo mere mod får du på at gøre endnu mere, der gør dig glad og stolt af dig selv.

Selvværd Coaching pris

Se vores coaching priser.

Selvværd Coaching anbefaling

Se vores coaching anbefalinger her.

Selvværdscoach

Selvværdscoach Zuzan Linnet

Hej! Det er mig, der er Zuzan, og jeg er certificeret coach og mentor.

Jeg vil gerne hjælpe dig til et liv med mere kærlighed til dig selv.

Hvordan ville dit liv være, hvis du havde en sund og kærlig relation til dig selv? Med masser af selvværd og selvtillid?

Hvad ville du være i stand til at udrette? Hvilket liv ville du leve?

Lad os forvandle dit liv med coaching!

Vil du høre mere? Du kan altid fange mig på 42 72 18 29 eller info@mentality.dk.

Du kan også læse mere om mig her.

______________

Vil du have et råd til bedre selvværd og selvtillid?

På glædeligt genhør!

42 72 18 29 / info@mentality.dk