Om Os

Velkommen til Mentality

– din vej til menneskelig og organisatorisk mental sundhed.

TEAMET

Lidt om os

Zuzan Linnet Degani

Stifter og CEO af Mentality, HD (SCM), Cert. coach, Cert. ledermentor

Som social entreprenør, og med mange års kommerciel og ledelsesmæssig erfaring, stiftede jeg Mentality med det for øje, at bidrage til at gøre arbejdspladser mere konkurrencedygtige gennem fokus på mental sundhed.
Vi øger organisationers sociale kapital gennem det transformative lederskab og kompetenceudvikling samt mentaltræning af medarbejdere. Resultatet er et styrket lederskab, og medarbejdere som er både gladere og mere effektive. Effekterne aflæses direkte i organisationernes nøgletal og KPI’er.
Jeg bistår i konceptudvikling af forløb, undervisning samt individuel coaching og mentoring af både ledere og medarbejdere. Hertil coacher jeg private klienter.

Iben Stjerne

PhD i Organisation og Ledelse. Lektor i ledelse og organisationspsykologi på DTU

Jeg har de seneste 12 år forsket i temporær- og agil organisering, ledelse med fokus på menneskedelen samt samspillet mellem organisering og mental sundhed. Min forskning er drevet af en nysgerrighed på virksomhedernes praksis, udfordringer og mulighedsrum. Jeg har mere end 12 års erfaring som underviser og foredragsholder, og jeg underviser på DTU’s eftervidereuddannelse i faget Det Personlige Lederskab.

Bjarne Nielsen

Autoriseret psykolog, gruppe og individuelle forløb Cand.psych.

Med mine 25 års erfaring som psykolog, hjælper til at fremme den enkeltes og organisationers trivsel og resultater. Det gør jeg på flere niveauer, blandt andet ved at medvirke i kontinuerlig udvikling af forløb målrettet ledere, medarbejdere og unge i videregående uddannelser. Jeg har gennem årene arbejdet med bl.a. psykoterapi, supervision og undervisning på både individuelt og gruppeniveau. Over årene har jeg integreret emotionsfokuseret, mentaliseringsbaseret og gruppeanalytisk tilgang. Aktuelt deltager jeg på andet år i CLGD Study Group – en internationalt sammensat gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at udvikle dialog i f.eks. lokalsamfund, organisationer og på samfundsniveau.

Birgitte Tinggaard Nielsen

Underviser, Cand.mag., Cert. coach og compassiontræner

I min rolle som underviser og coach hjælper jeg mennesker til at trives. Det gør jeg med fokus på at styrke det psykosociale miljø i en lang række organisationsformer, herunder private virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Jeg formidler værktøjer og metoder som skaber basis for nye handle-og tankemønstrer.
Jeg er cand.mag. og byder ind med mange års undervisningserfaring. Desuden er jeg certificeret coach, speaker og compassiontræner.

Hvem er Mentality?

Mentality er et team af mennesker, som brænder for at hjælpe ledere og medarbejdere med at skabe verdensklasse arbejdspladser. Resultatet er sundere organisationer – økonomisk og menneskeligt.  

Vi byder ind med kompetencer og nyeste viden inden for lederskab og adfærdsforanding. Kombineret med vores mangeårige kommercielle erfaring og forståelse øger vi konkurrenceevnen hos agile og mere traditionelle virksomheder gennem fremme af mental sundhed. 

Mentality er beliggende på Østerbro i København, men vi arbejder i hele landet.

Visionen

I Mentality tror vi på, at mental sundhed i arbejdslivet er en menneskeret! Vi tror også på, at det kun er et spørgsmål om tid før alle arbejdspladser arbejder strategisk med mental sundhed. Vi ved, at når vi bidrager til at arbejde med lederskab, mentaltræning og kompetenceudvikling på alle niveauer, ja så er visionen inden for rækkevidde. For vi ser det igen og igen.

Hvad vi gør

Mentality fremmer mental sundhed gennem undervisning, workshops, digitale kurser og personlige samtaler. Vi coacher medarbejdere og mentor coacher ledere.
Vi arbejder med:
Vores metoder og værktøjer er baseret på en hybrid af forskellige teorier og forskning.