Hvis du skulle vælge – og det skal du!

Hvis du skulle vælge at fokusere på én måde at være på, som du gerne vil huskes for – hvad er så det? At være den sjove, omsorgsfulde, kloge eller noget helt fjerde?

Forestil dig det utroligt ærgelige scenarie, at du er tilskuer til din egen begravelse. Der ligger du, altså din fysisk døde krop dernede i mørket…og du ser sgu heller ikke for godt ud. I det mindste hører du familie og venner sige…ja, hvad er det som rører dig dybest at høre dem sige? Hvad er den ene ting som bevæger dig så meget, at det næsten vækker dig til live dernede? Hvad er den ene ting, som du for alt i verden VIL huskes for?

Nu skal det hele jo ikke blive alt for trist, så når du uigenkaldeligt har regnet ud hvad du vil huskes for, må jeg så invitere dig til at tage den egenskab og praktiserer den HELE dagen startende fra NU – også når du synes at det er latterligt – for din kollega har jo for fanden ikke ret, ungerne hører sgu da heller aldrig efter og hvad er nu det for en snob – ikke om hun fortjener din venlige/kærlige/ omsorgsfulde opmærksomhed. Nej, men vær det nu alligevel, ikk? Det som er din nr. 1 vigtigeste måde at være på. Bare for eksperimentets skyld, så. Og gå all in. Fyr den af – big times og se hvad der sker. Og er du klar? Når dagen så er gået, ja så tager du den der fuldstændigt vidunderlige egenskab og praktiserer den de næste 14 dage UAFBRUDT. Om nogen vil undrer sig? Helt sikkert. Dit problem? Nej, din fordel. Husk, at når vi ændrer os bare en lille smule, møder det modstand hos dem som selv har svært ved forandring. Andre vil falde dig om halsen. Måske ikke sådan i fysisk forstand, men i hvert fald i tanken. Og alting tæller. Lad ikke dem som ikke har været til deres egen begravelse stoppe dig i at udleve din favorit-måde-at-være-i-verden-på.

Og forestil dig så, at du har fokus på din valgte egenskab de næste 14 dage – jamen hvad kunne det ikke føre med sig?

Det skal jeg såmænd sige dig: en masse uforudsigelige gode oplevelser og helt sikkert respons fra din omverden, som vil løfte dig og give dig følelsen af at være et bedre menneske – og en rarere krop at være i. Og måske ovenikøbet en fokuseret ro, som gør dig godt. Faktisk, et paradigmeskifte på en god dag. Just saying.

Så, det er jo egentlig meget nemt, ikk’?

Som go’e gamle Nike så sandt siger det:

JUST DO IT!!!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *