Tør du tage udfordringen op i 7 dage?

Lær her et simpelt lille trick til at skabe mere af det du ønsker i dit liv – og fodr’ samtidig din hjerne med nye neurale netværk – det holder den skarp og i topform.

Hvis du er ligesom de fleste andre mennesker er noget af det første du gør, når du slår øjnene op om morgenen, at tjekke din mobil – se hvad ligger i dit feed på Facebook, Insta, WhatApp etc. Herefter står du formentligt op, går i bad for derefter at styre direkte mod dagens første kop kaffe. Er jeg helt på afveje, eller kan du kende dig selv i det her?

Idag vil jeg invitere dig til at gøre noget andet, nemlig i 7 dage tage styring over din bevidsthed og udfordre din autopilot (kroppen). Det er en virkelig fed træning, som udover at give dig nogle lækre aha-oplevelser gør noget ekstraordinært godt for din hjerne. Og don’t worry – du skal nok få din kaffe og dit bad – men altså, inden det og INDEN du griber ud efter mobilen i morgen tidlig, spørg da dig selv:

“Hvad er den bedste udgave jeg kan være af mig selv idag?” 

For at være den bedste udgave af dig selv, skal vi have fat i de adfærdsmønstre eller måder at være på, som ikke rimer på mit-ypperste-jeg – altså måder at være på i verden, som ikke ligefrem bidrager med noget godt, hverken for dig eller andre. Skriv de 2 første væremåder ned som kommer til dig. Det kunne være:

  • give andre skyldfølelse
  • brok
  • fuld af undskyldninger
  • selvmedlidenhed
  • etc.

Så – what’s in it for me? Det skal jeg sige dig! Når du vælger at tildele dine uhensigtsmæssige væremåder din opmærksomhed får du:

  1. Trænet i at lade din bevidsthed være i kontrol frem for autopiloten. En ekstra bonus er, at du bringer dig selv tilstede i nuet (hvilket er top trendy)
  2. Du træner i at observere dine tanker – og jeg LOVER at du vil blive overrasket over hvor mange gange det samme tankemønster dukker op

Når du får trænet i at observere dine tanker, får du også mulighed for at tage et bevidst valg om at gøre noget andet – og ikke bare reagere som du plejer. F.eks. kan det være, at du lige skulle til at brokke dig til din kollega – men valgte at lade være qua det at du rent faktisk tildelte lige det emne din opmærksomhed. Det bevidste valg efterlader dig et andet sted, end hvis autopiloten havde brokket sig.

Så – tør du tage udfordringen op? Starte dagen med at trodse kroppens cravings og sætte din bevidsthed i 1. række? Bare i 7 dage! Jeg lover dig, at du vil blive overrasket og klogere på dig selv – og din hjerne vil elske dig for de nye neurale netværk der skabes som en sidegevinst. 

Jeg er nysgerrig på om du tør og gør, eller hvilke tanker det sætter i gang – hvadenten du har taget udfordringen op eller ej. Så kommentér endelig eller del, hvis du tænker andre i dit netværk også kunne have glæde af udfordringen.

…Og med det… vi ses!

 

2 kommentarer til “Tør du tage udfordringen op i 7 dage?”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *