Velkommen

Hjerteligt velkommen til dig – og velkommen til et univers af inspiration, læring og viden som hjælper dig til at stå endnu stærkere i i dig selv igennem selvkærlighed. Jeg håber, at du har lyst til at være en del af fællesskabet her. Det består primært af kvinder, som er optagede af at leve et meningsfuldt liv, hvor de igennem personlig udvikling lever endnu mere selvkærligt, og dermed også næstekærligt

Jeg har fornøjelsen af at holde foredrag, workshops, coache en masse forskellige vidunderlige mennesker i ind-og udland. Jeg taler til og med mennesker på alle bevidsthedsniveauer. Du kan få stor værdi af at være en del af tribe’en eller fællesskabet her, uagtet om du har meget eller ingen erfaring med personlig udvikling.

Visionen for vores organisation er at påvirke 25.000 mennesker til at leve det liv som for dem er fyldt med mening og glæde inden udgangen af 2021. Dette sker igennem vores mission, hvor vi bidrager med viden og erfaring igennem workshops, foredrag og coaching.

Gang på gang har vi set, at det som forandrer, udvikler og skaber et glædes-og meningsfuldt liv er selvkærlighed. Når vi er selvkærlige giver vi nemlig plads til at leve udfra de værdier som er dem der gør, at vi er i balance og flow. Når vi dyrker selvkærlig adfærd bliver vi også langt modigere. Og det i sig selv vækker et kæmpe potentiale i arbejdet med at blive den aller bedste version af os selv.

Vi har set mange mennesker transformere deres liv hen et sted de ikke selv havde troet muligt, når de har tilladt sig selv at være endnu mere selvkærlige. Det kan altså noget!

Så af hjertet velkommen til! Måske vi også kan hjælpe dig til at leve dit yndlingsliv igennem selvkærlighed?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail, tlf. eller via de sociale medier. Alle spørgsmål er velkomne; intet er for stort eller småt.

Mange kærlige hilsner fra

Zuzan 🙂

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *