Hvordan du gør det umulige

Jeg har et crush. Et GEVALDIGT crush. Han hedder Tim. Som i Tim Ferriss. Han kan rigtig meget. Bl.a. kan han stille pisseirriterende spørgsmål. Spørgsmål, som er vigtige og som handler om dig. Og den ømme tå. Eller den glemte drøm.

Jeg tænkte: det vil jeg sgu også kunne, dét der.

Og nu har jeg lært det. Stillet tusindvis og atter tusindvis af spørgsmål. Øvelse gør mester. Så nu er jeg det også. Pisseirriterende. Får endda nogle gange folk til at græde. Og jeg undskylder ikke engang. For der er ikke noget at undskylde. Indsigt. Transformation. Mønsterbrud. Ændret adfærd. Ny personlighed. Drømmeliv, der bliver virkelighedsliv. Det er belønningen for at stå model til de der irriterende spørgsmål. Og nårh ja, der er også alle de rare spørgsmål. For det du vil, skal jo også ligesom realiseres.

Og nå ja, der følger faktisk også både lidt empati og nærvær med – for det kan godt være svært. Men man kommer altid så stærkt tilbage. Og ALTID og uden undtagelse stærkere, og klogere tilbage. På sig selv. På sit liv. På sin måde at være i verden på. Som menneske. Som leder. Som den du er. Og det er her magien opstår. For det er lige præcis her, at det umulige bliver muligt. Og så er det endda inden for rækkevidde.

Er du blevet nysgerrig? Så vil jeg gerne stille dig nogle pisseirriterende spørgsmål.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *