De 2 ting skal til, hvis du er mellemfornøjet eller det der er værre

Er du den mellemfornøjede type?

Hvis du er mellemfornøjet, i større eller mindre grad vil du have glæde af at høre, at resultatet af at gøre 2 simple ting er det der skal til, for at få dig ud af den der mellemfornøjede tilstand og hen et sted, hvor du i stedet føler dig totalt i live, meget tilfreds og måske endda lykkelig.

Rigtig mange mennesker befinder sig der, hvor de lever et mellemfornøjet liv; hvor de ikke er rigtig glade, men heller ikke bundulykkelige. Men hvor følelsen af, at noget kunne være anderledes sidder i baghovedet. Og følelsen eller tanken om, at man troede at livet ville tage sig anderledes ud. Det kan være ift. dit arbejde, dine relationer, dit studie eller noget helt fjerde – men sådan en gennemgribende følelse af, at noget ikke er helt som det burde være og at du er fastlåst i hvad du skal stille op.

Så hvad er det der skal til for at ændre på denne her mellemfornøjede, ikke-rigtig glade tilstand, hvor den ene dag tager den anden, men uden at du springer ud af sengen om morgenen af ren og skær glæde for hvad denne dag byder på?

Kun 2 ting skal til for at du flytter dig

Helt konkret skal der faktisk kun 2 ting til. Jeg ser det igen og igen hos de mennesker jeg coacher og underviser. Der skal reelt set kun 2 ting til, for at du kan komme derhen i dit liv, hvor tingene igen giver mening – og energi og glæde.

Det første, er at tage en bevidst beslutning. En beslutning om, hvad du vil ændre. Det kan være stort som småt. Det er ikke sikkert at du skal sige dit job op om 5 minutter – men det kan være beslutningen om, at du har haft en samtale med din chef om jeres fælles muligheder for din karriere inden sommerferien.

Eller det kan være, at du døjer med lavt selvværd og inderst inde ved, at det spænder ben for dig. Og du er træt af ikke rigtig at kunne lide dig selv.

Så det første skridt er altså at blive bevidst om det sted i dit liv hvor du kan mærke, at her ville en forandring være lande et godt sted. Og så træffe en bevidst beslutning om, at lige her på dette område vil du sikre en forandring.

Det andet der skal til for at ændre det du vil have ændret er handling. Når du har truffet din beslutning skal du handle. Uden handling, ingen forandring. Og her har jeg et godt tip, som jeg har stjålet med charme og ben fra Mel Robbins – et tip hun refererer til som the 5 second rule. Det er en metode hvor du har max 5 sekunder at handle på! Og det virker!!!!

Så altså. Når du har taget en beslutning om hvad du vil og du sidder med tanken i hovedet, tæller du ned fra 5. Og inden du rammer 0 har du rejst dig fra din stol og er på vej mod din chefs kontor for at handle på din beslutning, du ringer til en coach eller terapeut som kan hjælpe dig med det som spænder ben – eller hvad det er for en handling der skal til, for at du sætter i gang og undestøtter din beslutning.

Sæt igang

Men hvorfor skal det gå så stærkt? Det skal det, fordi vores hjerner er programmeret til hele tiden at holde os i sikkerhed – og med det, i store træk, at holde os fra forandringer. Det er derfor du måske mærker et vist ubehag ift. at lave større eller mindre forandringer i dit liv. Men med the 5 second rule, giver du ikke din hjerne tid til at sabotere din beslutning – og så er du langt mere handlekraftig.

Og med det tager ansvar for dit liv. For dig selv, og for at du lever udfra det som giver mening for dig.

Jeg har set det igen og igen. Der er ingen vej udenom.

Så – hvis du ved hvor i dit liv skoen trykker og efterlader dig mellemfornøjet eller det der er værre i livet, så kan jeg kun sige til dig: sæt i gang! Og er du lidt usikker på hvad det egentlig er der står i vejen for din ubetingede glæde og ro, eller hvordan du kommer derhen uden at dø af skræk undervejs, ja så er du velkommen til at tage fat i mig. Jeg masser af erfaring i at hjælpe mennesker hen hvor de gerne vil være i livet, ved at stille spørgsmål og med det undersøge hvilke beslutninger og handlinger der skal til for at skabe lige præcis deres yndlingsliv. Og det gælder selvfølgelig også dig.

Så er du blevet nysgerrig og vil du høre mere om hvordan jeg måske både kan støtte og udforde dig, er du så velkommen til at skrive til mig eller ringe.

Og med det – tak fordi du læste med, og kommenter endelig, del, spørg – alt du måtte have brug for – jeg svarer så længe jeg lever.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *