Lej en HR partner

Zuzan foredrag

 

 

 

 

Er jeres HR afdeling presset på alt det de skal nå I jeres organisation? 

Eller står I en gang i mellem og mangler nyt blik, inspiration eller en objektiv synsvinkel på hvordan jeres organisation trives – eller kan komme til at trives endnu bedre? 

Måske I er i tvivl om I gør det der skal til for at fastholde eller tiltrække talenter? 

Så er I ikke alene

.

Vi kan, som jeres HR partner netop tilbyde jer det objektive blik, som kan skabe fremdrift og trivsel. Som ansat i en virksomhed kan man ikke undgå at have blind spots, og derved risikerer man at overser udfordringer og uforløste potentialer, som kan være afgørende for virksomhedens vækst og wellbeing.


Når du lejer en HR partner, som Zuzan får I ikke blot en erfaren ledermentor-og coach, men også mange års erfaring med vækst gennem fokus på mental sundhed i organisationer med i købet. Konkrete handleplaner, eksekvering, læring og motivation som sikrer højnet trivsel og forbedrede nøgletal i din virksomhed.

 

mentalsundhed

Hvordan gør vi?

Gennem samtaler med ledere, og eventuelt medarbejdere, er udgangspunktet at sætte spot på virksomhedens strategi, KPI’er og potentialer – og arbejdstrivsel. Herfra bidrager vi med konkrete anvisninger til hvordan I kan lave både store og små justeringer i virksomheden rent ledelsesmæssigt og fra et trivselsperspektiv. Som vel og mærke resulterer i en forbedring af de konkretiserede målepunkter.

Vi tager til tide del i eksekveringen af diverse tiltag, eller I kan selv udføre dem.

Jeres HR afdeling vil altså få en professionel sparringspartner, som I altid kan kontakte hvis der er akut behov, ved ekstra travle perioder eller I har brug for et objektiv syn og rådgivning.

Er du en virksomhed uden en HR afdeling, hjælper vi dig selvfølgelig også med HR relaterede opgaver, som ikke er af juridisk karakter.

 

 


Lej din HR partner 2 dage om ugen, en gang hver 14. dag eller 1 måned i streg –  så er hun på sagen!

Eller benyt vores populære klippekort med 10, 20 eller 30 klip

 

 

En organisations værdi udgøres af summen af de mennesker som indgår i organisationen. Jo mere vi får styrket loyaliteten, kreativiteten og fællesskabet, jo stærkere bliver organisationen i markedet. Graden af engagement, motivation og meningsfuldhed i arbejdet har indflydelse på hvordan virksomheden klarer sig. Ikke som enkeltstående faktor – men den faktor der – som den eneste – er nogenlunde kontrollerbar. Derfor er det af største vigtighed, at man som virksomhed tager trivslen af ens medarbejdere meget seriøst.

Zuzan Linnet Degani, stifter af Mentality.

Nysgerrig på sammenhængen mellem HR indsatser og vækst at din virksomhed?


Så dyk ned i nogle af de analyser, forskning og undersøgelser vi læner os op ad her

Priser

Klippekort / 1 klip 60 min.

10-klips kort 13.000

20-klips kort 24.000

30-klips kort 35.000

For priser på andre løsninger, lad os kontakte dig

Interesset i at vide mere? Eller komme ud over stepperne?


Giv endelig lyd, så finder vi sammen ud af hvad matcher jeres behov.

Close up of young people putting their hands together. Team with stack of hands showing unity and teamwork.