Behovsanalyse -svesken på disken

"Hvorfor lykkes jeg ikke med at motivere mine medarbejdere?"
"Hvad skal der til i vores organisation for at minimere sygefravær og stress?"
"Hvordan påvirker konflikter vores bundlinje - og hvordan forandrer vi det?"
"Hvad kan vi gøre for at blive en mere attraktiv arbejdsplads?"

Har du en fornemmelse af, at der er nogle områder, som kunne forbedres internt i din virksomhed?

Nogle udfordringer er måske klokkeklare, mens andre er mere subtile. Du er måske usikker på hvad præcis gør, at du ikke kommer helt i mål. Og er i tvivl om hvor og hvordan du skal navigere for at komme derhen. Det er helt naturligt; vi har alle blinde vinkler – og det er her vi med vores objektive blik og erfaring kan hjælpe.

 “ Vi vidste, at der var en udfordring i vores måde at kommunikere på i virksomheden. Hvad vi ikke vidste var, at det helt specifikt handlede om at vi var utydelige i vores forventninger til vores kolleger. Og når vi var utydelige overfor vores kolleger – var vi det så også i forhold til både kunder og leverandører? Det skulle vise sig, at det var vi! Det har været en kæmpe indsigt, og meget effektivt at kunne arbejde med noget så konkret. Det viser sig nu på bundlinjen!” 

Michael Nissen,

Salgschef

How to

Vi har masser af erfaring med blind spotting. Måden vi gør det på sker typisk gennem personlige samtaler med udvalgte ledere og eventuelt medarbejdere samt personificerede digitale surveys. I større virksomheder arbejder vi også med observationer på arbejdspladsen. 

Resultatet er, at vi hjælper med at identificere de blindspots, som eksisterer i din virksomhed og som er en omkostning for dig og din forretning. Du vil altså få et overblik over de udfordringer der er i en overskuelig og prioriteret rækkefølge. Ofte relaterer manglende indfrielse af mål kommunikation, konflikthåndtering og ledelse

Ud fra dette overblik, kan vi hjælpe dig med at finde ud af hvordan du på den mest effektive og rentable måde kan handle på disse udfordringer, og hvad du kan forvente, når du handler på dette.

Brug dine ressourcer med omtanke

Vi tilbyder løsninger, som matcher præcis dit behov og virksomhedsstørrelse. Hertil kommer en gratis og uforpligtende personlig samtale, som giver dig indsigt i hvad det kan give mening at rette fokus mod. Hertil får du en fornemmelse af vores metode og tilgang. 

Ja tak, kontakt mig

Jeg ønsker 30 minutters gratis og uforpligtende rådgivning

Ja tak, kontakt mig