Om Os

Velkommen til Mentality

din vej til menneskelig og organisatorisk mental sundhed.

Hvem er Mentality?

Mentality er et team af mennesker, som brænder for at hjælpe ledere og medarbejdere med at skabe verdensklasse arbejdspladser. Resultatet er sundere organisationer – økonomisk og menneskeligt.  

Vi byder ind med kompetencer og nyeste viden inden for lederskab og adfærdsforanding. Kombineret med vores mangeårige kommercielle erfaring og forståelse øger vi konkurrenceevnen gennem fremme af mental sundhed. 

Mentality er beliggende på Østerbro i København, men vi arbejder i hele landet.

Visionen

I Mentality tror vi på, at mental sundhed i arbejdslivet er en menneskeret! Og vi tror på, at det kun er et spørgsmål om tid før alle arbejdspladser arbejder strategisk med mental sundhed. Vi ved, at når vi bidrager til at arbejde med lederskab, mentaltræning og kompetenceudvikling på alle niveauer, ja så er visionen inden for rækkevidde. For vi ser det igen og igen.

Hvad vi gør

Mentality fremmer mental sundhed gennem undervisning, workshops, digitale kurser og personlige samtaler. Vi coacher medarbejdere og mentor coacher ledere.
Vi arbejder med:
Vores metoder og værktøjer er baseret på en hybrid af forskellige teorier og forskning.

TEAMET

Lidt om os

Zuzan Linnet Degani

Stifter og CEO af Mentality, HD (SCM), Cert. coach, Cert. ledermentor

Som social entreprenør, og med mange års kommerciel og ledelsesmæssig erfaring, stiftede jeg Mentality med det for øje, at bidrage til at gøre arbejdspladser mere konkurrencedygtige gennem fokus på mental sundhed. Vi øger organisationers sociale kapital gennem det transformative lederskab og kompetenceudvikling samt mentaltræning af medarbejdere. Resultatet er et styrket lederskab, og medarbejdere som er både gladere og mere effektive. Konsekvensen aflæses direkte i organisationernes nøgletal og KPI’er. Jeg bistår i konceptudvikling af forløb, undervisning samt individuel coaching og mentoring af både ledere og medarbejdere. Hertil coacher jeg private klienter.

Bjarne Nielsen

Autoriseret psykolog, gruppe og individuelle forløb Cand.psych.

Som en del af teamet i Mentality, bidrager jeg med mine 25 års erfaring som psykolog til at fremme den enkeltes og organisationers trivsel og resultater. Det gør jeg på flere niveauer, blandt andet ved at medvirke i kontinuerlig udvikling af forløb målrettet ledere, medarbejdere og unge i videregående uddannelser. Jeg har gennem årene arbejdet med bl.a. psykoterapi, supervision og undervisning på både individuelt og gruppeniveau. Over årene har jeg integreret emotionsfokuseret, mentaliseringsbaseret og gruppeanalytisk tilgang. Aktuelt deltager jeg på andet år i CLGD Study Group – en internationalt sammensat gruppe, hvor vi hjælper hinanden med at udvikle dialog i f.eks. lokalsamfund, organisationer og på samfundsniveau.

Birgitte Tinggaard Nielsen

Underviser, coach og compassiontræner Cand.mag., Cert. coach, Cert. compassiontræner

I min rolle som underviser og coach, hjælper jeg mennesker til at trives gennem fokus på at styrke det psykosociale miljø i en lang række organisationsformer, herunder private virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Jeg formidler værktøjer og metoder som skaber basis for nye handle-og tankemønstrer. Jeg er cand.mag. og byder ind med mange års undervisningserfaring. Desuden er jeg certificeret coach, speaker og compassion-træner.

Louise Find Langhorn

Marketingass. cand.ling.merc.

I mit arbejde hos Mentality, er mit vigtigste formål at bidrage med min viden om marketing, så budskabet om Mentalitys koncept og træning kommer ud til ledere og medarbejdere. For mere fokus på mental sundhed er vejen til et bedre liv og dermed en bedre verden.

Caroline Krüger

Projektkoordinator, Cand.soc. Human Resource Management

Hos Mentality er min rolle at sikre at Mentalitys vigtige bidrag vedrørende mental sundhed kommunikeres tydeligt til omverdenen. Jeg er optaget af at gøre mental sundhed til en integreret og naturlig del af værdikæden, og sikre et højt niveau af arbejdslyst-og glæde - og med det høj performance for både ledere og medarbejdere. Med en bachelorgrad i kommunikation og en kandidatgrad i Human Resource Management bidrager jeg med viden inden for strategisk kommunikation, konceptudvikling samt organisatorisk udvikling og kultur.